jun
20
2011
--
jun
14
2011
--

El Cep,buixó o sureny.

Hola a tots!!! avui després d’anar a buscar els primers Ceps amb el TEAM Cal Jet em trobat mig cistell d’aquest exquisit bolet.
Historicament a la Cerdanya no varem començar a collir-nen fins a la meitat del segle passat, tot va començar amb la passió que tenen els francesos per aquest bolet i on a la frontera s’intercanviava amb fruita,verduras i embutits amb els ceretans i ens varem adonar de l’exelència del Cep.
A la Cuina és un dels bolets més versatil ja que es pot menjar cru en Amanides o en Carpaccio amb una mica de sal,oli i llimona.Assecat per fer pols de cep i afegir al finalitzar un guisat de carn o bé unes llegums. Laminat per fer remenat o un arròs cremós i confitat amb oli.

Durant aquesta semana començarem a treballar a la cuina de Cal Jet noves receptes per aquest any que es presenta d’allò més be gràcies a les plujes d’aquest dies.

jun
07
2011
--

Golfus i Cuina,Memorial Santi Santamaria.


Hola tots!!!! ahir es va celebrar al Real Club de Golf de la Cerdanya i organitzat per la Societat Gastronòmica del Pirineu, “Golfus i Cuina” com d’altres anys. Aquest any s’ha fet en recordatori del nostre amic i company de fogons el Santi Santamaria propietari del Restaurant Can Faves 3* michelin que va perdre la vida a Shangai ara fa uns mesos.
La pachanga va anar d’allò mes be!!, amb molt nivell”"”"”" al camp de golf i on el Xavier Pellicer el Chef del Santi va demostrar estar en forma i on el Carles Gaig i jo vem decidir començar a fer unes clases de paciencia.
En difinitiva un excelent dia per a tots els amics i companys de feina i a esperar unaltre any de Golfus i Cuina.

Written by admin in: La Cerdanya |

Adpatat per Estudi Disseny Esteve Estival Y. TheBuckmaker WordPress Themes Hohe Schulden, PHP Scriptindex