jul
22
2013
--
jun
20
2011
--
jun
14
2011
--

El Cep,buixó o sureny.

Hola a tots!!! avui després d’anar a buscar els primers Ceps amb el TEAM Cal Jet em trobat mig cistell d’aquest exquisit bolet.
Historicament a la Cerdanya no varem començar a collir-nen fins a la meitat del segle passat, tot va començar amb la passió que tenen els francesos per aquest bolet i on a la frontera s’intercanviava amb fruita,verduras i embutits amb els ceretans i ens varem adonar de l’exelència del Cep.
A la Cuina és un dels bolets més versatil ja que es pot menjar cru en Amanides o en Carpaccio amb una mica de sal,oli i llimona.Assecat per fer pols de cep i afegir al finalitzar un guisat de carn o bé unes llegums. Laminat per fer remenat o un arròs cremós i confitat amb oli.

Durant aquesta semana començarem a treballar a la cuina de Cal Jet noves receptes per aquest any que es presenta d’allò més be gràcies a les plujes d’aquest dies.

may
11
2011
--

Carnisseria Bertran,Ger.

Desde el Restaurant Cal Jet volem agraïr la dedicació de moltes persones que treballen aquestes terres de la Cerdanya per aconseguir productes de excelent qualitat ja siguin vinguts de la terra o animal perquè sense ells no tindriem la exigència per a elaborar els millors plats per a les nostres taules ja que la qualitat dels seus aliments és l’Or de la Cuina Catalana.
La Familia Bertran és la cinquena generació de ramaders dedicats exclusivament a la cria de xai on l’implicació familiar per la seva feina a fet que generació darrera generació es mantingui l’equilibri perfecte del seus remats per aconseguir un excelent producte.
Aquesta dedicació fa que avui en dia tinguin uns 1.000 xais de raça francesa com la Rouge du Rousillon i la Blanc du Massif Central aquestes raçes sòn d’exelent carn i molt rùstiques i on el seu pastor en” Dani” s’encarrega de pastorà durant 10 hores al dia pels prats i muntanyes de la nostre vall de La Cerdanya.
CARNISSERIA BERTRAN.
c/Andreu Xandri 1, Ger.
Telèfon 972 89 40 15.

Xai Lletò.


Dani el pastor de Cal Bertran.
Gràcies per la vostre dedicació i tradició.

Written by admin in: La Cerdanya,Productes de Temporada |
may
07
2011
--

Morchella,colmenillas,cagarrias,múrgoles.


La Múrgola és un bolet fantàstic de gran valor gastronòmic i poc abundant. Durant els mesos de març i maig està a la seva plenitud. És ocasional amb els seus llocs ón apareix avui aquí demà allà i l’any que bé ja veurem!!.
De boscos asolejats i de terres cremades pel foc de l’any anterior.
De textura esbelta, tersa i de forma misteriosa, un dels bolets millors considerats en la nostre cuina.
Sobretot abans de degustar sempre l’haurem de bullir durant uns segons ja que té un punt de tòxic.
Ideal per a farcir i treballar-la amb foie gras.

abr
19
2011
--

El Nostre amic Jordi Gotor Xef del restaurant de moda de Bcn Casa Paloma ens visita a Cal Jet.

Ens visita per segona vegada i preparem unes jornades Gastronomiques de Producte,el Foie.

ene
07
2011
--

Tòfona, Tòfona, Tòfona!!!!

Encara que és un any complicat per a trobar bona qualitat d’aquest producte tant i tant exclusiu a Cal Jet començém a fer platillos d’alló més golàfres.

Written by admin in: Plats,Productes de Temporada |

Adpatat per Estudi Disseny Esteve Estival Y. TheBuckmaker WordPress Themes Hohe Schulden, PHP Scriptindex