jun
14
2011

El Cep,buixó o sureny.

Hola a tots!!! avui després d’anar a buscar els primers Ceps amb el TEAM Cal Jet em trobat mig cistell d’aquest exquisit bolet.
Historicament a la Cerdanya no varem començar a collir-nen fins a la meitat del segle passat, tot va començar amb la passió que tenen els francesos per aquest bolet i on a la frontera s’intercanviava amb fruita,verduras i embutits amb els ceretans i ens varem adonar de l’exelència del Cep.
A la Cuina és un dels bolets més versatil ja que es pot menjar cru en Amanides o en Carpaccio amb una mica de sal,oli i llimona.Assecat per fer pols de cep i afegir al finalitzar un guisat de carn o bé unes llegums. Laminat per fer remenat o un arròs cremós i confitat amb oli.

Durant aquesta semana començarem a treballar a la cuina de Cal Jet noves receptes per aquest any que es presenta d’allò més be gràcies a les plujes d’aquest dies.

No hay comentarios

RSS feed for comments on this post.

Lo siento, el formulario de comentarios está cerrado en este momento.

Adpatat per Estudi Disseny Esteve Estival Y. TheBuckmaker WordPress Themes Hohe Schulden, PHP Scriptindex