may
11
2011
--

Carnisseria Bertran,Ger.

Desde el Restaurant Cal Jet volem agraïr la dedicació de moltes persones que treballen aquestes terres de la Cerdanya per aconseguir productes de excelent qualitat ja siguin vinguts de la terra o animal perquè sense ells no tindriem la exigència per a elaborar els millors plats per a les nostres taules ja que la qualitat dels seus aliments és l’Or de la Cuina Catalana.
La Familia Bertran és la cinquena generació de ramaders dedicats exclusivament a la cria de xai on l’implicació familiar per la seva feina a fet que generació darrera generació es mantingui l’equilibri perfecte del seus remats per aconseguir un excelent producte.
Aquesta dedicació fa que avui en dia tinguin uns 1.000 xais de raça francesa com la Rouge du Rousillon i la Blanc du Massif Central aquestes raçes sòn d’exelent carn i molt rùstiques i on el seu pastor en” Dani” s’encarrega de pastorà durant 10 hores al dia pels prats i muntanyes de la nostre vall de La Cerdanya.
CARNISSERIA BERTRAN.
c/Andreu Xandri 1, Ger.
Telèfon 972 89 40 15.

Xai Lletò.


Dani el pastor de Cal Bertran.
Gràcies per la vostre dedicació i tradició.

Written by admin in: La Cerdanya,Productes de Temporada |
may
10
2011
--

Ens visita Ricardo Giraldo Xef del Restaurant La Seu de Dènia.


Els nostres amics Ricardo y Luis del Restaurant La Seu de Dènia ens fan una visita al restaurant i a les terres de La Cerdanya.Excelents professionals amb una trajectoria impecable i formats a les millors cuines nacionals com el Bulli de Ferràn Adrià,El Poblet de Quique Dacosta o Atrio de Toño Perez entre d’altres.
Si esteu a la Costa Blanca a Dènia i voleu degustar les seves especialitats basades amb productes frescos de la mar com peix i la Gamba Vermella de Dènia que és excelent i els arrossos típics de les seves terres no dubteu en fer una parada obligatoria al seu restaurant.
Gràcies Companys per aquest dies tan Gastronòmics…..Salut.

Written by admin in: Visites |
may
07
2011
--

Morchella,colmenillas,cagarrias,múrgoles.


La Múrgola és un bolet fantàstic de gran valor gastronòmic i poc abundant. Durant els mesos de març i maig està a la seva plenitud. És ocasional amb els seus llocs ón apareix avui aquí demà allà i l’any que bé ja veurem!!.
De boscos asolejats i de terres cremades pel foc de l’any anterior.
De textura esbelta, tersa i de forma misteriosa, un dels bolets millors considerats en la nostre cuina.
Sobretot abans de degustar sempre l’haurem de bullir durant uns segons ja que té un punt de tòxic.
Ideal per a farcir i treballar-la amb foie gras.

Adpatat per Estudi Disseny Esteve Estival Y. TheBuckmaker WordPress Themes Hohe Schulden, PHP Scriptindex