may
11
2011

Carnisseria Bertran,Ger.

Desde el Restaurant Cal Jet volem agraïr la dedicació de moltes persones que treballen aquestes terres de la Cerdanya per aconseguir productes de excelent qualitat ja siguin vinguts de la terra o animal perquè sense ells no tindriem la exigència per a elaborar els millors plats per a les nostres taules ja que la qualitat dels seus aliments és l’Or de la Cuina Catalana.
La Familia Bertran és la cinquena generació de ramaders dedicats exclusivament a la cria de xai on l’implicació familiar per la seva feina a fet que generació darrera generació es mantingui l’equilibri perfecte del seus remats per aconseguir un excelent producte.
Aquesta dedicació fa que avui en dia tinguin uns 1.000 xais de raça francesa com la Rouge du Rousillon i la Blanc du Massif Central aquestes raçes sòn d’exelent carn i molt rùstiques i on el seu pastor en” Dani” s’encarrega de pastorà durant 10 hores al dia pels prats i muntanyes de la nostre vall de La Cerdanya.
CARNISSERIA BERTRAN.
c/Andreu Xandri 1, Ger.
Telèfon 972 89 40 15.

Xai Lletò.


Dani el pastor de Cal Bertran.
Gràcies per la vostre dedicació i tradició.

Written by admin in: La Cerdanya,Productes de Temporada |

No hay comentarios

RSS feed for comments on this post.

Lo siento, el formulario de comentarios está cerrado en este momento.

Adpatat per Estudi Disseny Esteve Estival Y. TheBuckmaker WordPress Themes Hohe Schulden, PHP Scriptindex