may
10
2011

Ens visita Ricardo Giraldo Xef del Restaurant La Seu de Dènia.


Els nostres amics Ricardo y Luis del Restaurant La Seu de Dènia ens fan una visita al restaurant i a les terres de La Cerdanya.Excelents professionals amb una trajectoria impecable i formats a les millors cuines nacionals com el Bulli de Ferràn Adrià,El Poblet de Quique Dacosta o Atrio de Toño Perez entre d’altres.
Si esteu a la Costa Blanca a Dènia i voleu degustar les seves especialitats basades amb productes frescos de la mar com peix i la Gamba Vermella de Dènia que és excelent i els arrossos típics de les seves terres no dubteu en fer una parada obligatoria al seu restaurant.
Gràcies Companys per aquest dies tan Gastronòmics…..Salut.

Written by admin in: Visites |

No hay comentarios

RSS feed for comments on this post.

Lo siento, el formulario de comentarios está cerrado en este momento.

Adpatat per Estudi Disseny Esteve Estival Y. TheBuckmaker WordPress Themes Hohe Schulden, PHP Scriptindex