jun
07
2011

Golfus i Cuina,Memorial Santi Santamaria.


Hola tots!!!! ahir es va celebrar al Real Club de Golf de la Cerdanya i organitzat per la Societat Gastronòmica del Pirineu, “Golfus i Cuina” com d’altres anys. Aquest any s’ha fet en recordatori del nostre amic i company de fogons el Santi Santamaria propietari del Restaurant Can Faves 3* michelin que va perdre la vida a Shangai ara fa uns mesos.
La pachanga va anar d’allò mes be!!, amb molt nivell”"”"”" al camp de golf i on el Xavier Pellicer el Chef del Santi va demostrar estar en forma i on el Carles Gaig i jo vem decidir començar a fer unes clases de paciencia.
En difinitiva un excelent dia per a tots els amics i companys de feina i a esperar unaltre any de Golfus i Cuina.

Written by admin in: La Cerdanya |

No hay comentarios

RSS feed for comments on this post.

Lo siento, el formulario de comentarios está cerrado en este momento.

Adpatat per Estudi Disseny Esteve Estival Y. TheBuckmaker WordPress Themes Hohe Schulden, PHP Scriptindex